Vorbeste direct cu un specialist

Trasabilitate – Gestionarea Loturilor și Etichetarea Internă

Citiți cu atenție fiecare întrebare și alegeți răspunsul/răspunsurile corecte. Veți primi feedback imediat și explicații detaliate.

1. Ce informații ar trebui să conțină o etichetă internă a unui ingredient recepționat în depozit?

2. De ce este important să atribui un număr de lot fiecărui produs finit?

3. Cum ar trebui gestionate materiile prime cu loturi diferite de la același furnizor?

4. Ce rol joacă înregistrările (documentele) în sistemul de trasabilitate?

5. Cât timp ar trebui păstrate înregistrările de trasabilitate?

6. Ce se întâmplă dacă un lot de materie primă este utilizat în mai multe produse finite?

7. Cum ar trebui să etichetezi intern produsele semifinite (ex: o bază de sos preparată)?

8. Ce informații ar trebui să conțină etichetarea unui produs finit destinat distribuției?

9. Ce sistem este ideal pentru a gestiona eficient un volum mare de informații de trasabilitate?

10. Ce se urmărește prin etichetarea corectă a materiilor prime la recepție?

Vezi toate testele

Ai nevoie de diplomă pentru cursuri de igienă alimentară? Suna acum:

Suntem autorizați să organizăm cursuri de igienă alimentară.