Vorbeste direct cu un specialist

Igiena Personală în Manipularea Alimentelor

Citiți cu atenție fiecare întrebare și alegeți răspunsul/răspunsurile corecte. Veți primi feedback imediat și explicații detaliate.

1. Cât de des ar trebui să se spele mâinile personalul care manipulează alimente?

2. De ce nu ar trebui să se poarte bijuterii (inele, brățări, cercei lungi) în timpul preparării alimentelor?

3. Este permisă purtarea lacului de unghii sau a unghiilor false în timpul manipulării alimentelor?

4. Ce rol are boneta sau șapca în igiena personală?

5. Ce trebuie să facă un angajat care prezintă simptome de boală (ex: diaree, vărsături)?

6. De ce sunt uniforme curate și specifice locului de muncă esențiale?

7. Este permis fumatul în zonele de preparare sau depozitare a alimentelor?

8. Ce ar trebui să faci dacă strănuți sau tușești în timpul lucrului?

9. Ce fel de încălțăminte ar trebui să poarte personalul în bucătărie?

10. De ce nu ar trebui să se mănânce sau să se bea în zonele de preparare a alimentelor?

Vezi toate testele

Ai nevoie de diplomă pentru cursuri de igienă alimentară? Suna acum:

Suntem autorizați să organizăm cursuri de igienă alimentară.