Vorbeste direct cu un specialist

Noțiuni fundamentale igienă – Varianta 2

Citiți cu atenție fiecare întrebare și alegeți răspunsul/răspunsurile corecte. Veți primi feedback imediat și explicații detaliate.

1. Cât timp trebuie să dureze spălarea corectă a mâinilor, conform standardelor de igienă?

2. Ce temperatură trebuie să aibă frigiderul pentru a păstra alimentele în siguranță?

3. De ce este importantă trasabilitatea în industria alimentară?

4. Care este rolul principal al igienei în prepararea alimentelor?

5. Ce trebuie să faci înainte de a manipula alimente dacă ai o rană deschisă la mână?

6. Cât timp pot fi păstrate în siguranță alimentele gătite la temperatura camerei?

7. De ce este important să speli și să dezinfectezi regulat suprafețele de lucru?

8. Ce tip de deșeuri ar trebui separate în bucătărie?

9. Care este un simptom comun al unei toxiinfecții alimentare?

10. De ce este important să verifici integritatea ambalajelor alimentelor?

Vezi toate testele

Ai nevoie de diplomă pentru cursuri de igienă alimentară? Suna acum:

Suntem autorizați să organizăm cursuri de igienă alimentară.